fbpx
Office Sense logo, payroll, HR consultancy, loopbaanbegeleiding

Groeien kan je met talent en talent kan je doen groeien

Ga met plezier aan je slag met je talent

We geloven dat iedereen zijn of haar talenten kan inzetten om persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Blijf wie je bent want dat is je talent. Ontdek en ontwikkel je talenten met Office Sense. Onze KernTalentenanalyse en persoonlijke begeleiding geven je een blauwdruk en kan je gebruiken als roadmap voor individueel & professioneel succes.

Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat moet ik doen? Waar kan ik in uitblinken?

Allemaal vragen waar ik op jonge leeftijd mee zat. Na verschillende persoonlijkheidstesten en coaching probeerde ik om die vragen te beantwoorden. Pas toen ik de KernTalentenanalyse ontdekte , vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Hier kan ik wat mee. Deze analyse geeft me antwoorden waar ik al lang naar zocht.

Jaren later ben ik die analyse gaan gebruiken voor anderen. Het sterke aan de KernTalentenanalyse is dat de resultaten onveranderlijk zijn voor de rest van je leven. Tegenover andere tests waar je andere resultaten krijgt telkens je die aflegt, is dat bij de KernTalentenanalyse niet. Dat is mijn rode draad. Ik kan ernaar teruggrijpen.

Waar kan ik de resultaten van die analyse gebruiken?

In mijn zaak, bij mijn hobby’s en in mijn persoonlijk leven. Ik kan er telkens naar teruggrijpen en het helpt me beslissingen nemen en dat voelt goed.

Wil jij ook...

Cases van klanten

Probleem van de klant

Een student van het vijfde middelbaar werd bestempeld als ongeïnteresseerd en hij kreeg vaak het verwijt te horen dat hij onvoldoende scoorde. In tegenstelling tot zijn punten waren zijn stages meesterlijk. Hoe kwam dat? Waarom scoorde hij zo laag op school terwijl de praktijk zo blij met hem was?

Oplossing Office Sense

Hij deed de KernTalentenanalyse en daaruit kwam dat hij gewoon niet geschikt was voor het schoolsysteem. Hij had wel de intelligentie maar kon het niet laten zien omdat hij niet genoeg werd geprikkeld. Uit zijn kerntalenten konden we aflezen wat hij nodig had. Uiteindelijk koos hij na onze analyse voor duaal leren en dat bleek de oplossing te zijn. En dat resultaat blijft bij hem levenslang zodat hij er telkens op kan terugvallen als hij ze nodig heeft.

Probleem van de klant

Een vrouw werkte 7 jaar lang bij dezelfde werkgever. Ze had een mooie functie en kon genieten van veel voordelen. Ze had een constante drang om te presteren want ze was creatief. Ze kreeg een burn-out en besloot onze KernTalentenanalyse te doen.

Oplossing Office Sense

Daar kwam uit dat ze in een giftige omgeving werkte waarin ze haar creativiteit niet kwijt kon. Ze wist wat ze nodig had: zelfstandig ondernemer worden. En dat is exact wat ze deed. Ze koos om te gaan ondernemen na onze KernTalentenanalyse. Ze kan er altijd op terugvallen want de resultaten zijn blijvend. Hoe mooi is dat!

Loopbaanbegeleiding

kort intakegesprek om te kijken of onze KernTalentenanalyse een antwoord biedt op jouw vraag

Je vult een online vragenlijst in die jou terugbrengt naar jouw kindertijd

We houden een analysegesprek van een 3-tal uur waarin we: – Jouw gemaakte keuzes in de vragenlijst overlopen – Een terugkoppeling geven van jouw KernTalenten (verkort traject) – (Een diepte-interview houden = lang traject)

Je ontvangt van ons een (gedetailleerd = lang traject) verslag over jouw KernTalenten

Tijdens een volgend gesprek krijg je de kans al jouw vragen te stellen

Prijs kort verslag +/- 4u:

€499

ex. btw

Uitgebreid verslag & diepte-interview +/- 8u:

€699

ex. btw

TALENTCOACHING

kort intakegesprek om te kijken waar jouw of jouw werknemer naar verlangt

Je vult een online vragenlijst in die jou terugbrengt naar jouw kindertijd

We houden een analysegesprek van een 3-tal uur waarin we: – Jouw gemaakte keuzes in de vragenlijst overlopen – Een terugkoppeling geven van jouw KernTalenten – Een diepte-interview houden

Je ontvangt van ons een gedetailleerd verslag over jouw KernTalenten

We zetten 2 doelstellingen uit waarin ik jouw resultaatgericht begeleid deze waar te maken. We verspreiden dit over 4 sessies van 1u30

€1290

ex. btw

Loopbaancheque_label 1

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Als je op zoek bent naar jezelf en je valt uit op je werk heb je misschien uren coaching nodig om het bos door de bomen te zien. Een KernTalentenanalyse is kort en veel goedkoper dan uren coaching. Sterker nog, onze analyse kan stress en burn-out voorkomen.

Meer dan 84% want deze analyse is wetenschappelijk onderbouwd. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde test. Dus er is geen ruimte voor subjectieve interpretatie.

In eerste instantie is loopbaanbegeleiding gericht op het identificeren van jobs en loopbaanrichtingen die bij je passen. Vaak begint loopbaanbegeleiding eerder vanuit de persoon zelf op basis van loopbaancheques via VDAB. Talent coaching daarentegen wordt vaker ingezet door ondernemingen maar een particulier kan hier evenzeer gebruik van maken. Het gaat hier vooral om talenten verder te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten op de juiste manier. 

Jazeker, het gebeurd wel vaker dat een zelfstandige al jaren hetzelfde doet en toch wat uitgeblust raakt. Loopbaanbegeleiding kan dan zeker worden ingezet om alle mogelijkheden te bekijken. Als je voldoet aan de voorwaarden, kan je zelf loopbaancheques inzetten. 

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel
  • Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige
  • Je hebt over je hele loopbaan minstens 7 jaar werkervaring in loondienst of als zelfstandige
  • Je volgde de voorbije 6 jaar geen loopbaanbegeleiding
  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen in een erkend loopbaancentrum en in het Nederlands

Je kan ook steeds inloggen op vdab om te kijken of je effectief recht hebt op loopbaancheques: klik hier.

Heb je nog een andere vraag?

Aarzel niet en stel ze gerust, het is gratis! info@officesense.be

Wie ben ik?

Sarah Van Laenen, geboren ondernemer, tof om je te leren kennen! Mensen zeggen me vaak dat ik visionair ben ingesteld. Ik zie letterlijk het doel dat een onderneming wil behalen. Mijn vertrekpunt zijn cijfers gecombineerd met mijn visie. Waarom? Het blijkt een succesformule te zijn.

‘Den Adviseur’ noemen ze me vaak. Ik zie en voel gewoon waar een bedrijf naartoe wilt. Voornamelijk zie ik hoe ze dat doel kunnen behalen. Het is een reis inderdaad met een toffe bestemming. Ik heb het geluk dat ik dit al vaak hebben mogen meemaken met de mensen met wie ik samenwerk.

Want dat zijn ze, mensen. Achter elk bedrijf, achter elke ceo of zaakvoerder zit een mens. Daarom: persoonlijke ontwikkeling, talenten benutten, groeien als bedrijf, We’re all-in!

Loopbaanbegeleiding & talentcoaching in het kort

Iedereen heeft talent het komt er op aan ze te ontwikkelen. Als erkende kerntalentanalysten leggen we uw talenten bloot en gaan we er ook effectief mee aan de slag. Hierdoor krijgt u meer zelfinzicht, wordt u sterker en zet u stappen in uw loopbaan als zelfstandige of leidinggevende.

Voor wie is onze KernTalentenanalyse bedoeld?

Zaakvoerders, leidinggevenden en alle individuen die met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen gaan. Op basis van onze analyse zorgen we voor coaching op maat. Zelf zaakvoerder, dan kunt u ook uw leidinggevenden laten analyseren.

Hier trekken we 4 uur voor uit en we koppelen er nog twee uur coaching aan vast. Bovendien mag u ook rekenen op een volledige HR-scan van uw processen (reglementen, policies en contracten, …).